Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

The History of FPS Games 1974-1996!

Πρόκειται για εφτά βίντεο από το κανάλι του youtube Balgorg στο οποίο παρουσιάζονται όλα τα FPS από το 1974-1996. Μέσα στο κανάλι θα βρείτε επίσης και δεκάδες ακόμη βίντεο για την αγαπημένη κατηγορία των video games!









Η σειρά αυτών των βίντεο ενώ καλύπτει όλα τα FPS παιχνίδια μέχρι την σημερινή εποχή, επέλεξα να αναρτηθούν τα βίντεο όπου παρουσιάζονται τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν μέχρι το 1996, διότι ως εκείνη τη χρονιά δεν υπήρχε φίλτρο στα 3D γραφικά, επειδή δεν είχαν κυκλοφορήσει ακόμη οι επιταχυντές 3D γραφικών, και επίσης όσον αφορά τα PC, τα παιχνίδια έτρεχαν ακόμη μέσω του DOS.

Απεβίωσε ο Ralph Baer σε ηλικία 92 ετών.

Ο Ralph Baer απεβίωσε το περασμένο Σάββατο στις 6 Δεκεμβρίου. Ο πατέρας του video gaming, ήταν ο εφευρέτης που μας εισήγαγε στον κόσμο του ηλεκτρονικού παιχνιδιού.

Διαβάστε περισσότερα στην παρακάτω διεύθυνση: