Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ο ιππότης της ασφάλτου! EL GRECO

Το 1985 η Ελληνική εταιρία παιχνιδιών EL GRECO, κυκλοφόρησε ένα σετ με τρεις ιστορίες του "Ιππότη της Ασφάλτου". Το σετ αποτελούνταν από ένα  βιβλιαράκι με την ιστορία, και σχέδια χωρίς χρώματα, μια ηχητική κασέτα με την αφήγηση της ιστορίας, και τέσσερεις μαρκαδόρους για να χρωματίσουμε τα σχέδια.



Οι τρεις ιστορίες ήταν οι εξής:
Ρομπότ εναντίον ΚΙΤΤ
Ο ΚΙΤΤ και οι Εξωγήινοι
Χωρίς Παιχνίδι

Η αγαπημένη μου ιστορία ήταν η ‘’Ρομπότ εναντίον ΚΙΤΤ’’



Στο κανάλι steliosz28 υπάρχουν ηχογραφημένες και οι τρείς κασέτες!
Ρομπότ εναντίον ΚΙΤΤ
Χωρίς Παιχνίδι
Ο ΚΙΤΤ και οι Εξωγήινοι

Μπορείτε να ακούσετε επίσης την κασέτα ''Ο ΚΙΤΤ και οι Εξωγήινοι'' με επεξεργασμένο καθαρό ήχο, από το κανάλι του YouTube MrJAMESNG8.
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο

Ορίστε και μια φωτογραφία από τη συλλογή μου!

Το θρυλικό υπεραυτοκίνητο βγήκε ξανά στους δρόμους!

Ο Chris Palmer απο το Detroit των ΗΠΑ, κατάφερε ύστερα από τρία χρόνια και αρκετά χιλιάδες δολλάρια, να κατασκευάσει το υπέραυτοκίνητο KITT, που βασίστηκε στην Pontiac Firebird Trans AM του 1982, και αγαπήσαμε μέσα απο την θρυλική τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1980 Night Raider γνωστή στην Ελληνική απόδωση ώς ''Ο ιππότης της ασφάλτου''.