Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Φωτογραφίες απο τη συναυλία του Τζίμη Πανούση μαζί με τις Μουσικές Ταξιαρχίες!

Τι πιο ρετρό από μια συναυλία με τον Τζίμη Πανούση; Στις 18/4/15 βρέθηκα κι εγώ στο Κύτταρο, για να παρακολουθήσω για πρώτη φορά τον εκκεντρικό και προκλητικό τραγουδιστή, στο γνωστό συναυλιακό χώρο της Αθήνας. Επί 2,5 ώρες, οι Μουσικές Ταξιαρχίες μας ταξίδεψαν πίσω στη δεκαετία του 1980, με παρόντες αρκετούς μουσικούς, γνωστές φυσιογνωμίες που έχουν συνεργαστεί με τον Τζίμη, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σε μια από τις μουσικές βραδιές της χρονιάς!


Φωτογραφίες:

Πώς είναι σήμερα ο Daniel LaRusso;

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής των ταινιών Karate Kid των 80’s, Ralph Macchio, είναι πλέον 53ων ετών! Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, ήταν ήδη 22 ετών όταν έπαιξε στην πρώτη ταινία Karate Kid το 1984! Μαζί με τον μακαρίτη εδώ και 10 χρόνια Pat Morita, έγιναν το αγαπημένο δίδυμο δάσκαλου – μαθητή της δεκαετίας του 1980! 

Ο Ralph Macchio μαζί με τον Pat Morita, σε μια σκηνή απο την πρώτη ταινία Karate Kid το 1984:
Ο Ralph Macchio σήμερα!