Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

Abe's Oddworld New 'N' Tasty! (Abe's Oddysee Remake)

Ο συμπαθητικός και ταλαιπωρημένος εξωγήινος, επέστρεψε σε ένα εντυπωσιακό remake, το οποίο δεν είναι απλώς ένα ρετουσάρισμα του γνήσιου παιχνιδιού, αλλά πλήρως ανανεωμένο, το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα, να πασαριστεί ως καινούριο παιχνίδι!Σήμερα το τερμάτισα τελικά, μέσα σε τρεις ημέρες και το απόλαυσα όπως τότε που το έπαιξα σε demo, από συνοδευτικό CD περιοδικού! Αξίζει να ασχοληθείτε μαζί του! Τέτοιες επιτυχημένες προσπάθειες Remake δεν πρέπει να τις αφήσουμε να περάσουν απαρατήρητες!


Ορίστε και ένα βίντεο για να καταλάβετε τις διαφορές ανάμεσα στο γνήσιο παιχνίδι, και στην καινούρια ανανεωμένη έκδοσή του!

Υ.Γ. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι δημιουργοί του, ετοιμάζουν και το renake του δεύτερου παιχνιδιού, του Abe's Exoddus!