Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Το χειρότερο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ! (Hoffmann 1951)


Suzuki SV650 (2016) Επανακυκλοφορεί!

Το 2009 ήταν η τελευταία χρονιά που κυκλοφόρησαν μοντέλα μοτοσυκλετών που είχαν το κλασικό στρογγυλό φανάρι. Έκτοτε τα μοντέρνα φανάρια τύπου Transformers, έγιναν Must και οριοθετήθηκαν ως στάνταρ την σημερινής εποχής. Όμως οι εταιρίες κατασκευής μοτοσυκλετών το παράκαναν, με αρκετά αντιαισθητικά φανάρια, δήθεν μοντέρνα, και οι λάτρεις των μοτοσυκλετών είχαν επιθυμήσει να ξανατοποθετηθούν στρογγυλά φανάρια, τα οποία είναι λιτά και ταιριάζουν με αρκετούς τύπους μοτοσυκλετών. Η Suzuki εξαιτίας της μη καλής πορείας που είχε το Gladius SFV650, το οποίο το 2009 αντικατέστησε το SV650/A και S, επαναφέρει στην αγορά το SV, βασισμένο αυτή τη φορά στο Gladius! Πρόκειται ουσιαστικά για ένα Gladius, με στρογγυλό φανάρι και διαφορετικό σχεδιασμό, αλλά καμία άλλη ουσιαστική αλλαγή, αρκεί για να γεμίσει η αγορά ξανά με μοτοσυκλέτες που έχουν κάτι ρετρό επάνω τους!

Ορίστε και μια Ελληνική παρουσίαση!
http://www.caranddriver.gr/article.asp?catid=33056&subid=2&pubid=7471418




Cafe Racer Concept

Scrambler Concept

Ορίστε και δύο βίντεο!

Yamaha XSR700 (2016) EICMA 2015


Σαν σήμερα πριν 25 χρόνια κυκλοφόρησε το SNES στην Ιαπωνία με την ονομασία Super Famicom.

Το Super Nintendo όπως το γνωρίσαμε στην αμερικάνικη και ευρωπαϊκή ονομασία του, κυκλοφόρησε σαν σήμερα πριν απο 25 χρόνια στην αφορά της Ιαπωνίας. Αξίζει να σημειωθεί πως πούλησε σε παγκόσμιο επίπεδο περισσότερο από το Sega Mega Drive το οποίο διατήρησε την πρωτιά για ένα διάστημα σε Αμερική κι Ευρώπη, πριν κυκλοφορήσει η Nintendo τοDonkey Kong Country.