Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε πώς είναι σήμερα η Παρασκευούλα από την παιδική σειρά «Του κουτιού τα Παραμύθια»

Η μικρή πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης παιδικής σειράς της δημόσιας τηλεόρασης, της δεκαετίας του '80, μεγάλωσε!



Στην επιτυχημένη παιδική σειρά της δεκαετίας του '80, «Στου Κουτιού τα Παραμύθια»,  πρωταγωνιστούσε ένα μικρό κορίτσι, η Παρασκευούλα (Παρασκευή Γεωργιάδου), το οποίο είχε κρυμμένο κάτω από το κρεβάτι της ένα μεγάλο κουτί. 

Μέσα σε αυτό το κουτί υπήρχε ένας ολόκληρος κόσμος γεμάτος παραμύθια με πρωταγωνιστές τέσσερις παραμυθάδες, τον Ρούχλα, στο οποίο δάνειζε τη φωνή του ο Παύλος Κοντογιαννίδης, ο Φιόγκος (Φαίδων Σοφιανός), ο Σεβαστιανός (Παύλος Χαϊκάλης) και η Μελιά (Ήβη Σοφιανού). 


Η σειρά είχε πολύ μεγάλη επιτυχία κατά την πρώτη της προβολή στα τέλη της δεκαετίας του ΄80 (1987) και οι επαναλήψεις της συνεχίζονται μέχρι σήμερα - με φανατικούς τηλεθεατές - από την κρατική τηλεόραση.



Δείτε πώς είναι σήμερα, η μικρή πρωταγωνίστρια της σειράς, Παρασκευή Γεωργιάδου. 

Φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου