Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Stranger Things 2: Περιπέτεια, 80's ρομάντζο και μυστήριο στις νέες φωτογραφίες

Stranger Things 2: Περιπέτεια, 80's ρομάντζο και μυστήριο στις νέες φωτογραφίες

Η δεύτερη σεζόν κάνει πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου

Μετράμε και επίσημα αντίστροφα για την πρεμιέρα της άκρως αναμενόμενης δεύτερης σεζόν του Stranger Things. Το cult φαινόμενο των Αδερφών Duffer θα επιστρέψει για μια πιο τολμηρή, πιο κινηματογραφική περιπέτεια καθώς το Upside Down εισβάλλει στο φιλήσυχο Hawkins της Ιντιάνα και η γνωστή παρέα θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη απειλή τους μέχρι σήμερα. Το EW φυσικά θα έχει ειδικό αφιέρωμα για τη σειρά και δημοσίευσε αρκετές νέες φωτογραφίες από τη "Season Two", ενώ ο Mike Wheeler -κατά κόσμον Finn Wolfhard- είπε μερικά λόγια για την επερχόμενη σεζόν: 
Είναι το Stranger Things που ξέρετε απλά ένα σκαλί παραπάνω. Σαν να ήταν η Season 1 και να έπινε κόκα-κόλα και η Season 2 να ήπιε Red Bull. 
Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό παρακάτω, που αποκαλύπτει το ρομάντζο που θα έχουν οι Sean Austin και Wynona Ryder, την Eleven (Millie Bobby Brown) και το νέο της κούρεμα αλλά και την παρέα των παιδιών ντυμένη Ghostbusters. Bonus το νέο -και για ακόμη μια φορά- φανταστικό poster του νέου κύκλου. 
Το Stranger Things 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα από την πρώτη ημέρα στο Netflix. 

Πηγή:
https://unboxholics.com/movies-tv/tv-news/26100-to-the-nice-guys-erxetai-se-thilyki-version