Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Street Fighter II The Church Edition & Street Fighter Fails XD! (Fun Videos)

Όλοι μας γνωρίζουμε το διάσημο παιχνίδι της Camco, το οποίο έκανε θραύση στα ηλεκτρονικά, στο πρώτο μισό της δεκαετίας του 1990. Αυτά τα δύο βίντεο είναι μια έξυπνη σάτιρα του θρησκευτικού φανατισμού, και διαφόρων αστείων ατυχημάτων. Απολαύστε τα!


Street Fighter II (The Church Edition) "ORIGINAL VIDEO"!!!

Street Fighter Fails XD

Εκτός λειτουργίας για ακόμη μια φορά το Pirate Bay!

Ισως το πιο γνωστό από τα websites παροχής magnet links για την ανταλλαγή torrent αρχείων, μέσω των οποίων γίνεται συνήθως το παράνομο κατέβασμα περιεχομένου –όπως ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, τέθηκε έκτος λειτουργίας. Η σουηδική αστυνομία έκανε έφοδο σε εγκατάσταση με servers στη Στοκχόλμη, επικαλούμενη παραβίαση του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων. Στο πλαίσιο της επιχείρησης αναφέρεται ότι κατασχέθηκαν υπολογιστές και άλλος εξοπλισμός. Το website του Pirate Bay είναι online από το 2003. Και άλλες φορές στο παρελθόν έχει διακοπεί για μικρά διαστήματα λίγων ημερών η λειτουργία του. Το 2009 οι ιδρυτές του είχαν κριθεί ένοχοι στη Σουηδία για «διευκόλυνση στη διάθεση περιεχομένου πνευματικών δικαιωμάτων». Τα τελευταία χρόνια, σε κάποιες χώρες πάροχοι υπηρεσιών πρόσβασης στο Διαδίκτυο (ISPs) μπλοκάρουν την απευθείας πρόσβαση στο Pirate Bay, χωρίς ωστόσο να μπορούν πάντα να ελέγξουν την πρόσβαση μέσω proxies και δεκάδων mirror sites. Παράλληλα με το Pirate Bay φαίνεται ότι έχει επηρεαστεί και η λειτουργία άλλων, παρόμοιων websites ανταλλαγής αρχείων, όπως τα EZTV, Zoink και Torrage.

Πηγή: