Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

To Cult αριστούργημα «The Κόπανοι» κλείνει τα 30 και γι’αυτό ετοιμάζεται μεγάλη προβολή

Ευκαιρία για τους fans αυτού του cult διαμαντιού να το απολαύσουν στην «μεγάλη οθόνη»
Όλοι οι οπαδοί (και από ό,τι βλέπουμε από τα attends είναι αρκετοί) της cult ταινιάρας «The Κόπανοι» θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ιστορικές ατάκες όπως «Χέλι… Όλο μου γλιστράς…» και να απολαύσουν την ταινία, που σε λίγους μήνες κλείνει 30 χρονιά, το Σάββατο στις 21 Οκτωβρίου στην επετειακή προβολή της, στην μεγάλη οθόνη της Ταινιοθήκης της Ελλάδος.
Το «The Κόπανοι» (ή Και οι 8 ήταν βλήματα) βγήκε στους κινηματογράφους τις 21 Οκτωβρίου του 1987 και πρωταγωνιστούσαν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κωνσταντίνου και ο Μάρκος Λεζές.
Η ταινία ακολουθεί την ιστορια κάποιων αποτυχημένων μικροκακοποιών που αποφασίζουν να «πιάσουν την καλή» ληστεύοντας ένα κοσμηματοπωλείο, αντ’ αυτού μετά από πολλές κωμικές καταστάσεις καταλήγουν όλοι στο νοσοκομείο. Ένα ιστορκό αριστούργημα της σλαπστικ ελληνικής βιντεοκασέτας, χαιρόμαστε πολύ που αναγνωρίζεται από ένα κάπως πιο «επίσημο» κοινό που θα συναντηθεί με όλους τους φανς που εχει γαλουχήσει όλα αυτά τα χρόνια στην Ταινιοθήκη.

Φυσικά, θα τα πούμε εκεί!

Πηγή: