Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Η ομάδα του RetroComputers.gr στην εκδήλωση VINTAGE TOYS 2017

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η ομάδα του RetroComputers.gr θα λάβει μέρος ως support στην εκδήλωση VINTAGE TOYS 2017 στις 7-9 Απριλίου 2017 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, κάνοντας μια μικρή έκθεση με ρετρό μηχανήματα.

Επειδή στη συγκεκριμένη εκδήλωση εκτός από bazaar θα υπάρχουν και συλλέκτες που παρουσιάζουν τις συλλογές τους, σκεφτήκαμε να δοκιμάσουμε για πρώτη φορά κι εμείς να συμμετέχουμε σε μία εκδήλωση παρουσιάζοντας μόνο ως εκθεσιακά αντικείμενα κάποια κομμάτια από τις συλλογές μας. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά μερικά σπάνια μηχανήματα, τα οποία έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο των υπολογιστών και των κονσολών.

Σας περιμένουμε ! :)

Πηγή:


Πλησιάζει η έκθεση Vintage Toys 2017!


H μεγαλύτερη έκθεση με θέμα τα παλαιά & συλλεκτικά παιχνίδια κυρίως εποχής 70-80-90 έρχεται για δεύτερη φορά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

40 περίπτερα βγαλμένα από άλλη εποχή στα οποία θα συναντήσουμε συλλέκτες όπου θα παρουσιάσουν την προσωπική τους συλλογή παλαιών και συλλεκτικών παιχνιδιών, καμπίνες Arcade διαθέσιμες για το κοινό με free credits, retro video games, κονσόλες, τραπέζι Subbuteo, μοντελισμός, κόμικς, επιτραπέζια, λούτρινα, stickers, φιγούρες, διοράματα Lego και Playmobil, pedal cars αλλά και καταστήματα εξειδικευμένα σε παιχνίδια της εποχής που αγαπήσαμε.

Info:
7-8-9 Απριλίου 2017
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Κτίριο «Νέοι Φούρνοι»

Ώρες διεξαγωγής :
7 Απριλίου 2017 17:00 - 23:00
8-9 Απριλίου 2017 10:00 - 23:00

Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης στο link των διοργανωτών εδώ :

Playmobil Lyra! Η σελίδα του πρώτου ψηφιακού αρχείου - μουσείο ελληνικών κωδικών!
Η σελίδα αυτην φτιάχτηκε για όλους τους λάτρεις των Ελληνικών Playmobil Lyra.Ουσιαστικά ειναί το πρώτο ψηφιακό αρχείο - μουσείο ελληνικών κωδικών. Σε αυτην τη σελίδα μπορειται να ανεβάζεται τα σετ που έχετε κ να μοιράστηκε με όλους αναμνήσεις κ όμορφες εικόνες.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η αγοροπωλησία απο οποιονδήποτε κ για οτιδήποτε .

Πηγή: