Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Η ομάδα του RetroComputers.gr στην εκδήλωση VINTAGE TOYS 2017

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η ομάδα του RetroComputers.gr θα λάβει μέρος ως support στην εκδήλωση VINTAGE TOYS 2017 στις 7-9 Απριλίου 2017 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, κάνοντας μια μικρή έκθεση με ρετρό μηχανήματα.

Επειδή στη συγκεκριμένη εκδήλωση εκτός από bazaar θα υπάρχουν και συλλέκτες που παρουσιάζουν τις συλλογές τους, σκεφτήκαμε να δοκιμάσουμε για πρώτη φορά κι εμείς να συμμετέχουμε σε μία εκδήλωση παρουσιάζοντας μόνο ως εκθεσιακά αντικείμενα κάποια κομμάτια από τις συλλογές μας. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά μερικά σπάνια μηχανήματα, τα οποία έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο των υπολογιστών και των κονσολών.

Σας περιμένουμε ! :)

Πηγή:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου