Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015

Flashback Remake!

Ακόμη ένα διάσημο παιχνίδι της Amiga, γίνεται ένα επιτυχημένο remake! Πιστό στην ατμόσφαιρα και στο στυλ του γνήσιου παιχνιδιού, με σύγχρονα γραφικά και ήχο, έρχεται για να μας καθηλώσει για ακόμη μια φορά στην οθόνη του υπολογιστή μας!
Another World (INTRO REMAKE)!!!

Ορίστε ένα εντυπωσιακό remake της εισαγωγής, του καινοτόμου, μυστήριου αλλά και δύσκολου παιχνιδιού της Amiga! Απολαύστε το!


Grim Fandango Remastered!

Ακόμη ένα remake που αξίζει να ασχοληθούμε μαζί του, είναι του θρυλικό Adventure Game, της επίσης θρυλικής εταιρίας Lucas Arts, που άφησε εποχή στα τέλη των 90's! Μια προσεγμένη προσπάθεια, και όχι αρπαχτή όπως πολλά remakes που κυκλοφορούν! Απολαύστε τον Many Calavera, με το σκοτεινό του χιούμορ, στις περιπέτειες του στον κάτω κόσμο του Μεξικού! 

Trailer

Grim Fandango Remastered Vs. Original (1998-2015 comparison)

Σαν σήμερα η μαύρη επέτειος της ρίψης της πρώτης ατομικής βόμβας!

Σαν σήμερα το έτος 1945, οι ΗΠΑ έριξαν την πρώτη ατομική βόμβα, στην πόλη Χιροσίμα της Ιαπωνίας.http://www.pri.org/stories/2015-08-04/what-if-your-hometown-were-hit-hiroshima-atomic-bomb