Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Fres Fighter 2 Turbo! Amstrad CPC

Ώσπου να κυκλοφορήσει η ανανεωμένη έκδοση του Street Fighter 2 για τον Amstrad, ας ασχοληθούμε με ένα πιο πρόσφατο fighting game, το οποίο διαθέτει υπέροχα γραφικά, αρκετούς χαρακτήρες, αλλά και μια αρκετά καλή εισαγωγή μεγάλης διάρκειας! Το παιχνίδι αυτό είναι μια καλή απόδειξη, πως ο μικροϋπολογιστής αυτός, αδικήθηκε πάρα πολύ στην εποχή του, σε σχέση με τους υπόλοιπους, διότι δεν αξιοποιήθηκαν οι δυνατότητες του όπως θα έπρεπε.





Street Fighter II CPC - The Real Edition!!!

Και για να παραμείνουμε στο θέμα του Street Fighter 2, ας δούμε και δύο εκδόσεις για τον Amstrad CPC. Το παιχνίδι στην έκδοση του Amstrad CPC όταν κυκλοφόρησε στην εποχή του, ήταν επιεικώς απαράδεκτο! Για του λόγου το αληθές παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο:


Και ιδού η έκδοση του παιχνιδιού, όπως θα έπρεπε να είναι!




Όλοι οι χρήστες του αγαπημένου 8μπιτου υπολογιστή, ελπίζουμε να κυκλοφορήσει σύντομα!