Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

When the wind blows (1983)

Καταπληκτική ταινία κινουμένων σχεδίων Αγγλικής παραγωγής, που απευθύνεται κυρίως σε ενήλικο κοινό. Στα 80's υπήρχε ακόμη ο φόβος του πυρηνικού ολοκαυτώματος, εξαιτίας του ψυχρού πολέμου, και του χωρισμού του κόσμου σε δύο μεγάλα μέτωπα, το δυτικό και το ανατολικό.
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι μαθαίνει για έναν ενδεχόμενο πυρηνικό πόλεμο, και προσπαθεί να πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση μιας πυρηνικής καταστροφής, ένα γεγονός που το βλέπει από τη δική του σκοπιά, συγκρίνοντας τις συνθήκες πολέμου που επικρατούσαν στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Μια δραματική ταινία, που πρέπει να παρακολουθήσετε! Την προτείνω ανεπιφύλακτα!


IMDB