Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Νεκροταφείο παλαιστών το θρυλικό WWF!

Οι ''ήρωες'' του αμερικάνικου Wresting εγκαταλείπουν πρόωρα τα εγκόσμια. Το gazzetta.gr αναλύει τις περιπτώσεις των 12 αστέρων του Wrestlemania VI που έφυγαν από την ζωή. Δηλαδή των 1/3 των συμμετεχόντων. Ultimate, Warrior, Earthquake, Big Boss Man και πολλοί ακόμα...

Όσοι έχουν ξεπεράσει τα 30 τους χρόνια, θεωρείται σχεδόν βέβαιο να έχουν παρακολουθήσει δια τηλοψίας τους θρύλους του Αμερικάνικου wrestling. Τονινδιάνο” Ultimate Warrior, τον αστυνομικό “Big Boss Man”, και τον Macho Man “Randy Savage”.
Η μαγεία του αμερικάνικου wrestling έγκειται στο γεγονός πως παρότι άπαντες γνώριζαν πως οι αναμετρήσεις ήταν σικέ εντούτοις οι γιγαντόσωμοι αθλητές καθήλωναν το φιλοθεάμων κοινό αριθμώντας εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.
Ο Ultimate Warrior ήταν ο 12ος εκείνης της γενιάς (Wrestlemania VΙ, 1/4/1990) που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Για την ιστορία ο Τζέιμς Μπράιαν Χέλβιγκ όπως είναι το πλήρες όνομα του κατέκτησε την ζώνη του παγκόσμιου πρωταθλητή επικρατώντας στον τελικό του Hulk Hogan στο SkyDome του Τορόντο.
Ο θάνατος του Ultimate Warrior σε ηλικία μόλις 54 ετών εγείρει πλήθος ερωτηματικών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι παλαιστές του WWF προετοιμάζονταν για να δώσουν το δικό τους show..
Εξαντλητικά ταξιδιώτικα προγράμματα, κατάχρηση καταπραϋντικών χαπιών, χρήση στεροϊδών και ναρκωτικών ουσιών είναι κάποιες από τις αιτίες που οδήγησαν τους αθλητές στο θάνατο.


Αναλυτικά οι 12 αθλητές του WWF που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή...

Randy Savage
Ο Randy Savage, γνωστός και ως Macho Man ήταν μόλις 58 ετών όταν υπέκυψε έπειτα από καρδιακή προσβολή το 2011. Μετά το Wrestlemania VΙ συμμάχησε με την Sensational Sherri Martel χάνοντας από το δίδυμο
Dusty Rhodes και Sapphire.
Andre The Giant

Ο Andre The Giant απεβίωσε σε ηλικία μόλις 46 ετών από καρδιακή προσβολή το 1993. Στο Wrestlemania VI ήταν συμπαίκτης του Haki το πρωτάθλημα από τους Ax and Smash (Demolition)
Rick Rude

O 'Ravishing Rick' ήταν μόλις 40 ετών, όταν υπέκυψε έπειτα από έμφραγμα που υπέστη το 1999 μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών. Στο WrestleMania VI, ο Rude ηττήθηκε από τον Jimmy Snuka.
Curt Hennig
Γνωστός ως Mr. Perfect, ο Hennig έφυγε από τη ζωή μόλις στα 44 του έπειτα από οξεία δηλητηρίαση που προκλήθηκε από εκτεταμένη χρήση κοκαϊνης.
John Tenta
Πρόκειται για τον θηριώδη Earthquake που τράνταζε το καναβάτσο με το εκτόπισμα του. Το 2006 προσβλήθηκε από καρκίνο στην ουροδόχο κύστη... Ήταν μόλις 42 ετών.
Raymond Fernandez
O Hercules όπως ήταν γνωστός στον μαγικό κόσμο του WWF, πέθανε πριν από 10 χρόνια από καρδιακή ανεπάρκεια. Στο WrestleMania VI, ηττήθηκε από τονEarthquake.
Allen Coage
Γνωστός ο Bad News Brown, ήταν χάλκινος Ολυμπιονίκης στο Τζούντο. Υπέστη καρδιακή προσβολή το 2007.
Sherri Martel


Η "Sensational Sherri" έχασε τη ζωή της το 2007 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Μαζί με τον Randy Savage ηττήθηκαν από Dust Rhodes και Sapphire στη Wrestlemania VI.

Dino Bravo
O Dino Bravo έπεσε θύμα πυροβολισμών το 1993 σε ηλικία 43 ετών. Εικάζεται πως είχε αναμιχθεί σε κύκλωμα παράνομης εμπορίας τσιγάρων.
Ray Traylor
Πρόκειται για τον... αστυνομικό του WWF, Big Boss Man. Υπέστη καρδιακό επεισόδιο πριν από 10 χρόνια. Ήταν μόλις 41 ετών.
Sapphire
Γνωστή ως Χουανίτα Ράιτ η Σαφίρ προδόθηκε από την εύθραυστη καρδιά της σε ηλικία 61 ετών το 1996. Από κοινού με τον Dusty Rhodes επιβλήθηκαν των Randy Savage and Sensational Sherri στο Wrestlemania VI.
Jim Hellwig
Τα ξημερώματα της Τετάρτης (9/4/2014) ο Ultimate Warrior άφησε την τελευταία του πνοή. O Warrior άρχισε την καριέρα του το 1987 και γρήγορα έγινε ένας από τους σημαντικότερους παλαιστές στην ιστορία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, έπεσε αναίσθητος το απόγευμα της Τρίτης έξω από ξενοδοχείο στην Αριζόνα και ενώ περπατούσε προς το αυτοκίνητό του. Μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο στο οποίο απλώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.
* To WWF (World Wrestling Federation) αποτελούσε τον προπομπό του WWE.
Πηγή:

Πέθανε ο Γίγαντας του Κάτς Dusty Rhodes!

Πέθανε ο Christopher Lee σε ηλικία 93 ετών.


Ο Christopher Lee πέθανε σε ηλικία 93 ετών με τα αίτια του θανάτου του να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος νοσηλεύονταν τις τελευταίες 3 εβδομάδες στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.


Ο Christopher Lee είχε αρχικά μια ιδιαίτερη αγάπη για τους αντιήρωες των ταινιών και για αυτό προτιμούσε τους ρόλους των κακών, αλλά έγινε γνωστός για το ρόλο του ως Κόμης Δράκουλας σε μια σειρά από δημοφιλείς Hammer Horror ταινίες.



Άλλοι ξεχωριστοί ρόλοι περιλαμβάνουν, ως Φρανσίσκο Σκαραμαγκά στην ταινία του James Bond Ο άνθρωπος με το χρυσό πυροβόλο όπλο (1974), Σάρουμαν στο The Lord of the Rings τριλογία ταινιών (2001-2003) και The Hobbit τριλογία ταινιών (2012-2014), και ως Κόμης Ντούκου σε δύο τελευταίες ταινίες του Star Wars (2002, 2005).


Έγινε ιππότης για τις υπηρεσίες του και την φιλανθρωπία το 2009, και έλαβε την υποτροφία BAFTA το 2011.
Ο ζωντανός θρύλος της μεγάλης οθόνης και ένας καταξιωμένος χέβι μέταλ τραγουδιστής έβγαλε πέρυσι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χριστουγεννιάτικο σινγκλ, το «Darkest Carols, Faithful Sing».
Η πρώτη επαφή του Christopher Lee με το χέβι μέταλ έγινε το 2005, όταν ηχογράφησε ένα ντουέτο με τον Φάμπιο Λιόνε των Rhapsody of Fire, το «The Magic of the Wizard’s Dream». Από τότε έχει κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ, τα «Charlemagne: By the Sword and the Cross» και «Charlemagne: The Omens of Death», καθώς και τέσσερα EP.
(Πηγή: Τheguardian)
Πηγή: