Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Το X-Files επανέρχεται με νέες επαφές τρίτου τύπου

Στις πρώτες φωτογραφίες οι Mulder και Scully απαθανατίζονται πιο μάχιμοι από ποτέ

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του EW, κυκλοφόρησαν από το FOX τα πρώτα στιγμιότυπα της 11ης σεζόν του X-Files.
Ο εξωτερικός παραγωγός Chris Carter αποκάλυψε ότι στον επερχόμενο κύκλο των δέκα επεισοδίων, θα έρθει στο προσκήνιο και ο γιος των ομοσπονδιακών πρακτόρων, Mulder και Scully, συνεργαζόμενος με τους γονείς του για την διαλεύκανση μυστηρίων που έχουν να κάνουν με εξωγήινες μορφές ζωής και ανεξήγητα φαινόμενα. Ήδη οι fans της εν λόγω sci fi σειράς δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την παραπάνω είδηση, ανυπομονώντας για την δυναμική που θα έχει η καινούργια σύσταση της ομάδας.   
Οι David Duchovny και Gillian Anderson επιστρέφουν στους γνώριμους ρόλους των επιθεωρητών του FBI, ενώ δίπλα σε αυτούς συμπρωταγωνιστούν οι Mitch Pileggi ως ο βοηθός τους, ο Walter Skinner και ο  William B. Davis ως ο λεγόμενος Cigarette Smoking Man. To cast συμπληρώνουν οι Karin Konoval που μας συστήθηκε  ως  Mrs. Peacock στο επεισόδιο “Home”, αλλά και η Barbara Hershley η οποία θα υποδυθεί έναν νέο χαρακτήρα, την Erika Price η οποία αντιπροσωπεύει μία πολύ ισχυρή εκπρόσωπο ενός μυστικού οργανισμού. 
Το 2016, το X-Files διοργάνωσε μία μεγάλη εκδήλωση στο Twitter η οποία βρήκε τεράστια απήχηση μεταξύ των εκατομμυρίων θαυμαστών που έσπευσαν να την παρακολουθήσουν τότε. Το σόου έχει αποσπάσει συνολικά 16 βραβεία Emmy, 5 Χρυσές Σφαίρες και ένα Peabody Award.
Η σειρά έκανε το ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη στις 10 Σεπτεμβρίου του 1993. Το The X-Files Season 11 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2018.

Πηγή: