Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017

Η ομάδα του RetroComputers.gr στο συνέδριο AthensCon 2017

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η ομάδα του RetroComputers.gr θα λάβει μέρος στο συνέδριο AthensCon που θα πραγματοποιηθεί στις 02 και 03 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do (Παλαιού Φαλήρου).

Εμείς θα αναλάβουμε μια έκθεση retro υπολογιστών και κονσολών για να μπορούν να δουν οι επισκέπτες ένα μέρος της ιστορίας των υπολογιστών και του gaming αλλά και να χρησιμοποιήσουν τα μηχανήματα που θα είναι σε λειτουργία για retro gaming και όχι μόνο.


2.jpg

To AthensCon είναι το μεγαλύτερο συνέδριο αφιερωμένο στα κόμικ και την ποπ κουλτούρα στη Ελλάδα. Έχει άμεσες επιρροές από τα Comic-Con και τις εκθέσεις του εξωτερικού που προωθούν τα μοντέρνα χόμπι και τις καθημερινές ασχολίες του κόσμου. Είναι μια γιορτή που αγκαλιάζει όλα τα είδη της ποπ κουλτούρας και τα χόμπι που απορρέουν από αυτήν. Η ποπ κουλτούρα πηγάζει από την κοινωνία και τις τέχνες, αγγίζοντας με μοναδικό τρόπο τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή. Κάθενας από εμάς επιλέγει να γεμίζει τη ζωή του με τον τρόπο που του αρέσει. Τα κόμικς, ο κινηματογράφος, τα video games, τα επιτραπέζια παιχνίδια, όλα μας χαρίζουν συναισθήματα που κάνουν την καθημερινότητα πιο απολαυστική. Το φεστιβάλ μας είναι γεμάτο ζωή, χρώματα και συναισθήματα όλων των ειδών που θα γεννιούνται μέσα από το κάθε βήμα που θα κάνουν οι επισκέπτες στο χώρο της διήμερης εκδήλωσης.


Info :

Τοποθεσία Εκδήλωσης :

Kλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do. Bρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Δέλτα Φαλήρου στο τέρμα της Λεωφόρου Συγγρού.
2 Δεκεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου
10:30 - 22:00


Κερδίστε 5 διήμερα εισιτήρια για το AthensCon 2017 στην κλήρωση που θα κάνει η ομάδα του RetroComputers.gr!
Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση κάντε τα παρακάτω :

1).Μπείτε στη σελίδα μας στο Facebook ( www.facebook.com/retrocomputers.gr/ )
2) Κάντε Share και Like τη σελίδα μας
3) Αφήστε και ένα σχόλιο στο ποστ για την κλήρωση (είναι sticky στο πάνω μέρος της σελίδας μας στο Facebook)
... και αυτόματα λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στις 26 Νοεμβρίου 2017 από την ομάδα του RetroComputers.gr για τους 5 τυχερούς.
Καλή επιτυχία!!!

Σας περιμένουμε στο άνω επίπεδο της εκδήλωσης, στη θέση U04, για να περάσουμε υπέροχα!
update :

Οι πέντε τυχεροί νικητές του διαγωνισμού για τα διήμερα εισιτήρια για το AthensCon 2017.

  • Stefanos Tsekouras
  • Panayiotis Lolis
  • DrVarnick Amiga
  • Gregory Mentes
  • Snap Mostholytis Thalassinos
Πηγή: