Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Tα «Γκούνις» έκλεισαν τα 30!

Tα «Γκούνις» έκλεισαν τα 30!
Τριάντα χρόνια πριν, η ταινία «Goonies: Το Κυνήγι της Μεγάλης Περιπέτειας» έκανε πρεμιέρα και μέσα από ξεθωριασμένους χάρτες θησαυρών βρήκε στόχο την παιδική φαντασία.
Από τον Πάνο Γκένα
Σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Ντόνερ («Σούπερμαν», «Φονικό Όπλο») και παραγωγή Στίβεν Σπίλμπεργκ, το «Γκούνις» είναι η ιστορία μιας απείθαρχης παρέας παιδιών που προσπαθούν να σώσουν το σπίτι τους, αναζητώντας έναν χαμένο θησαυρό.
Η ταινία είναι μία νοσταλγική βόλτα στα '80s, εκεί που το «Στάσου Πλάι Μου» συνάντησε τον Ιντιάνα Τζόουνς. Μέσα από το σενάριο του Κρις Κολόμπους («Χάρι Πότερ», «Μόνος στο Σπίτι») μία ανήλικη ομάδα αρνήθηκε να «ενηλικιωθεί» και προτίμησε να τολμήσει ένα ταξίδι στη φαντασία.
Μπορεί να φαντάζει αφελές, αλλά το «Γκούνις» συνοψίζει την αθωότητα μιας εποχής. Σύστησε νέους πρωταγωνιστές που έφτασαν στα όσκαρ (Τζος Μπρόλιν) ή στη...Μόρντορ (Σον Οστιν), τον αξέχαστο, παραμορφωμένο Σλοθ (ο πρόωρα χαμένος Τζον Ματούζακ) και χάρισε ατάκες («First you gotta do the truffle shuffle»)και μία ανεπιβεβαίωτη λαχτάρα για σίκουελ.
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του καστ και των δημιουργών από το reunion των «Γκούνις» το 2009 για λογαριασμό του Empire.
Σον Όστιν, ο σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Ντόνερ και ο Κε Κουάν
Κέρι Γκριν
Τζεφ Κοέν, Μάρθα Πλίμπτον, Τζος Μπρόλιν
Κόρεϊ Φέλντμαν

BMW R NineT (2015) & Scrambler (2016)




Royal Enfield Continental GT 535cc (2015)


Moto Guzzi V9 Roamer and Bobber 850cc (2016)



Benelli Leoncino Scrambler 500cc (2016)