Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

M.44 / K - Speed Ακόμη μια μετατροπή ρετρό αισθητικής για το Suzuki SV650A!

Stranger Things Season 2: Release Dates, Cast, Trailers and Everything You Need To Know

Η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς ρετρό αισθητικής πλησιάζει, και όλα όσα θα θέλαμε να ξέρουμε σχετικά με το τι πρόκειται να δούμε βρίσκονται στο παρακάτω Link!

Πηγή:

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers!

Ακόμη ένα remake του κλασικού Fighting game που μας έκανε να λιώσουμε στα ουφάδικα στις αρχές των 90's!





www.nintendo.com/games/detail/ultra-stre...l-challengers-switch

Resident Evil HD Remastered! (From 2002 Gamecube Version)

Ακόμη μια σημαντική αναβάθμιση, δέχθηκε το κλασικό πια Resident Evil! Βασίζεται στην έκδοση της κονσόλας Nintendo Gamecube του 2002, στην οποία το πρωτότυπο παιχνίδι του 1996, είχε δεχθεί ήδη ένα αναγκαίο λίφτινγκ, το οποίο έγινε ακόμη καλύτερο με την τελευταία του αναβάθμιση! Οπλιστείτε με το απαραίτητο θάρρος, ύστερα από 21 χρόνια, και απολαύστε ξανά το καλύτερο μέρος της σειράς, με κλεισμένα τα φώτα και ανοιχτά τα ηχεία του υπολογιστή σας!