Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Σειρά κόμιξ "Εικονογραφημένα Αθάνατα Βιβλία"

Πρόκειται για κλασικά βιβλία της παγκόσμιας λογοτεχνίας, διασκευασμένα σε μορφή κόμιξ, με τις ιστορίες να εξιστορούνται περιληπτικά, ώστε να δημιουργήσουν στο νεαρό αναγνώστη την επιθυμία να διαβάσει τα βιβλία στη γνήσια μορφή τους. Η εικονογράφηση αν και μονόχρωμη είναι εξαιρετική! Η σειρά πωλούνταν στη δεκαετία του 1980, και ήταν αρκετά διαδεδομένη. Στα παιδικά μου χρόνια τα διάβαζα συχνά, και ταξίδευα με τη φαντασία μου στις μοναδικές αυτές περιπέτειες! Τα παρακάτω βιβλία είναι τα μόνα που έχω αυτή τη στιγμή στην κατοχή μου.



2 σχόλια:

  1. Είχα κι εγώ κάποια! Ευχαριστώ που μου τα θύμισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ! Αυτός ήταν άλλωστε και ο σκοπός της δημιουργίας του συγκεκριμένου ιστολογίου. Η υπενθύμιση της παιδικής και της εφηβικής μας ηλικίας!

      Διαγραφή