Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017

Είναι αυτοί οι αληθινοί Τιμόν και Πούμπα;

Μια φιλία, δύο ζώα, τραγούδι, καλοπέραση, χορός, τσακωμοί, άφθονο γέλιο και φυσικά Hakuna Matata!
Ένα ρακούν μαζί με ένα αγριογούρουνο φαίνεται πως απολαμβάνουν τις βραδινές τους βόλτες στις γεμάτες καλαμπόκι εκτάσεις του Μεξικού.
Πιθανότατα, οι δύο φίλοι αναζητούν τροφή, ενώ ταυτόχρονα, δεν αποκλείεται να "επιδίδονται" σε μία από τις διακεδαστικές τους, για εμάς συζητήσεις. 
Ο "αληθινός Timon" έχει ανέβει επάνω στον υποψήφιο "αληθινό Pumbaa" και η αυτόματη φωτογραφική μηχανή η οποία είναι τοποθετημένη κοντά στις εκτάσεις καλαμποκιού απαθανατίζει την εικόνα.
Ναι, ο Timon και ο Pumbaa ζουν ανάμεσά μας, λοιπόν, και εμείς έχουμε κάθε λόγο να το πιστεύουμε. Ιδού οι αποδείξεις κυρίες και κύριοι!

Τους αγαπάμε!

Τους αγαπάμε!

Και δυναμώνουμε το Χακούνα Ματάτα για ακόμη μια φορά!


Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου