Καλώς Ήλθατε!

Η αγάπη μου για το παρελθόν είναι γνωστή σε εκείνους που με γνωρίζουν προσωπικά. Το ενδιαφέρον μου αφορά πολλά και διάφορα, όπως θα καταλάβετε από τους τίτλους του μενού. Το ιστολόγιο δημιουργήθηκε με την επιθυμία, να μπορεί να θυμίσει τα όσα έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου. Αφορά ανθρώπους που είναι από 30-40 ετών περίπου, και θέλουν να ξαναθυμηθούν για λίγο τα παιδικά και τα εφηβικά τους χρόνια.

Καλό σας ταξίδι!

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Όταν ο θρυλικός KIT «έσκασε μύτη» στην Καλαμαριά στα 80's



Επρόκειτο για μια από τις πιο επικές διαφημίσεις της δεκαετίας του ’80, όταν η Express Service επιστράτευσε το θρυλικό μαύρο αυτοκίνητο, τον KIT και τον οδηγό του τον γνωστό Ντέιβιντ Χάσελχοφ προκειμένου να διαφημίσει της υπηρεσίες οδικής βοήθειας.

Στα πλαίσια της καμπάνιας που είναι αλήθεια πως έσπασε ταμεία, το θρυλικό αυτοκίνητο είχε καταφθάσει για διαφημιστικούς λόγους στις τότε εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Καλαμαριά, στη στροφή της Ανδριανουπόλεως.
Όπως ήταν λογικό δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές από παιδιά και πατεράδες προκειμένου να θαυμάσουν το εσωτερικό του αυτοκινήτου που… μιλούσε και είχε χιλιάδες φαν στη χώρα μας.
Πηγή:
http://www.thessnews.gr/article/60265/otan-o-thrylikos-kit-eskase-myti-stin-kalamaria-sta-80s-foto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου